18 Август 2023

VIVACOLOR повертається в Україну

VIVACOLOR повертається в Україну

В серпні 2023 компанія ELEMENT повертає на ринок України фарби VIVACOLOR. Мета – запропонувати українському споживачу перевірену якість світового стандарту за доступною ціною. VIVACOLOR - найпопулярніший бренд фарб в балтійських країнах. Він має зайняти нішу якісного та доступного продукту, який розроблений та виробляється на підприємствах Tikkurila (Фінляндія та Швеція). В червні 2021 року Tikkurila увійшла до складу глобального концерну PPG Industries, який є найбільшим у світі виробником фарб для різних індустрій. Влітку 2023 права офіційного дистриб'ютора VIVACOLOR в Україні отримала компанія ELEMENT Україна.

Від серпня на полицях національної мережі торговельних центрів Епіцентр та мережі фірмових студій ELEMENT доступна флагманська п’ятірка VIVACOLOR:

Фарба для стелі Ceiling 3 AP

Фарба для стін Wall 7A

Глибокоматова фарба з оксамитовим ефектом Wall 4A

Зносостійка акрилатна фарба для стін Acrylate Matt

Фасадна лазур Villa Lasur

Продукція має п’ять ступенів екологічної сертифікації, серед яких Nordic Swan Ecolabel - найвимогливіший стандарт скандинавських екологічних норм. Екомаркування Nordic Swan Ecolabel є одним із найжорсткіших екологічних сертифікатів у світі, і тому є  потужним інструментом для виробників і власників брендів. Також продукти VIVACOLOR схвалені Союзом з астми та алергії Естонії, тобто підходять людям з чутливою шкірою або людям, страждаючим алергічними захворюваннями.

Ці фарби сміливо можуть бути застосовані на приватних, соціальних та громадських об’єктах. Адже самі такі будуть найбільше потребувати відновлення найближчим часом в Україні.

Серед зручностей в роботі з VIVACOLOR –  тонування за кольоровими картами Tikkurila Symphonia, однією з найдосконаліших колірних систем на ринку. А це - можливість відтворення більше 2000 відтінків для майстрів та їх клієнтів.

Пропонуємо і Вам долучитись до шанувальників фарб VIVA, звернувшись до фахівців компанії ELEMENT 067 563 18 88.

Поделиться
Отправить
Запинить

Другие новости