28 April 2021

Змінюємо простір дитячої кімнати з екологічною фарбою для стін ELEMENT

Травень. Лишається менше місяця до звершення шкільного навчання. Попереду – можливість переключитись на нові справи і враження, щось змінити у просторі Вашої дитини. Адже її світ – починається саме в дитячій кімнаті.

Змінюємо простір дитячої кімнати з екологічною фарбою для стін ELEMENT

Маленька чи велика, яскрава чи монохромна, з розписом або цікавими геометричними елементами. Кімната Вашої дитини може бути різною, але однозначно – безпечною. Для прикладу – немовля у перший рік свого життя проводить в кімнаті близько 17 годин на добу. Школяр 4-го класу за умови дистанційного навчання - більше 15 годин. Уявіть, яке значення мають стіни та їх покриття.

Оновити інтер’єр легко, якщо поряд з Вами дужі помічники – фарба ELEMENT та активні дітлахи. А щоб процес був творчим – ділимося варіантами розпису для різних вікових категорій.

👉для дітей від 0 до 3-х років

Слід обрати щось спокійне і нескладне - щоб маленька людина пізнавала світ з його ніжними хмарками та небосхилами. Фарба без запаху ELEMENT чудово підходить для ремонту у кімнатах, де живе немовля, адже не містить розчинників та шкідливих речовин. Така фарба дійсно дозволяє поверхні «дихати».

👉діткам від 4 до 7 років

Цікаво абсолютно все, вони великі мрійники, тож розмалюйте для них стіну з повітряними кулями, синіми китами або птахами, єдиноріжками або динозаврами, тема космосу - взагалі зараз в тренді. І хай такі стіни стануть додатковою площиною для малюнків. Фарба що миється для внутрішніх робіт - зносостійка, відмінно очищається із застосуванням миючих засобів.

👉діти від 8 до 11 років

Вже хочуть відчувати себе трошки дорослими, цікавляться світом та подорожами, прагнуть відкривати нові країни для себе, розпис у вигляді мапи світу - те, що треба. Тим паче, інтер’єрна фарба ELEMENT для дитячої кімнати тонується у більше 10 000 відтінків.

Ви все ще вагаєтесь щодо змін? Сміливіше! Обирайте сюжет, накривайте меблі, вдягніть рукавички і вперед до класних перетворень! СТВОРЮЙТЕ ПРОСТІР, ЩО ВІДТВОРЮЄ СВІТ САМЕ ВАШОЇ ДИТИНИ! Це допоможе весело і корисно провести час з дітьми, відірвати їх від гаджетів та перетворити ремонт та веселу пригоду.

Поділитися
Надiслати
Запинити