26 February 2021

Фарба по металу 3 в 1 - до весняних робіт від ELEMENT Україна

Весняні роботи от-от розпочнуться. Як швидко та практично привести до ладу металеві поверхні цієї весни – розкаже ELEMENT Україна.

Фарба по металу 3 в 1 - до весняних робіт від ELEMENT Україна

Зима фінішує, залишаючи господарям дещо пошкоджені металеві поверхні. Незавершене будівництво, металеві лави, сходи, опори, ворота, піддашки, гаражі – все це можна привести до ладу вже цієї весни за допомогою ТОП-продуктів від ELEMENT Україна:

Фарба по металу 3 в 1

Комплексне рішення за розумний кошт. Належить до алкідних емалей та наноситься на іржу без попереднього ґрунтування. Така фарба по іржі замінить одразу три продукти, тому що має наступні властивості: 

  • діє, як перетворювач іржі
  • є антикорозійною ґрунтовкою
  • якісна декоративна емаль
  • водостійка
  • стійка до подряпин та пошкоджень
  • має глянсовий блиск

 

Антикорозійна фарба 3 в 1 - фарба по металу для зовнішніх робіт, яка швидко та легко «повертає до життя»  металеві вуличні меблі чи гаражні ворота. Емаль для металу ELEMENT свою роботу зробить швидко, охайно та надійно. Так, щоб кожен господар був задоволений результатом, міг бути певен: ефект фарби по металу від ELEMENT – що кажуть, «залізний». Тож з першими променями сонця беріть пензлі до рук та фарбуйте все металеве. І хай ваша фарба для заліза лягає, як «по маслу».

А ELEMENT Україна подбає, щоб таких продуктів для Вашого простору – було більше!

Поділитися
Надiслати
Запинити