18 November 2021

Чорна п’ятниця: Бомбічні знижка на лакофарбову продукцію

Чекали найбільш вигідного моменту для ремонту? Він настав! Бомбічні знижки на фарби ELEMENT для інтер’єрних та фасадних робіт стартують вже 22 листопада.

Чорна п’ятниця: Бомбічні знижка на лакофарбову продукцію

-25% ELEMENT PRO MAXICOVER інтер'єрна високопокривна фарба, біла, матова(10л)

Максимально вкриває підложку, дає гарний результат та перекриває агресивний колір навіть при нанесенні в 1 шар. Наноситься на оштукатурені, бетонні, гіпсові, цегляні та навіть деревоволокнисті поверхі (ДВП, ДСП, OSB плити). Рекомендується для шпалер під фарбування.

-25% EELEMENT PRO CHILD ROOM  спеціальна інтер'єрна фарба для дитячих кімнат, 10 nf 2,5л

Рекомендується для використання в школах, дитячих дошкільних і медичних установах, в приміщеннях з підвищеними санітарно-гігієнічними вимогами. Не містить розчинників та пластифікаторів. Добре миється, стійка до вологого прибирання із застосуванням м'яких миючих засобів.

-25% ELEMENT PRO ULTRASTRONG  фарба інтер'єрна, особливо зносостійка, 9,4 л

Створює ультраміцне покриття, стійке до миття, механічних пошкоджень, утворення мікротріщин. Має 1-й клас вологого стирання 20 000 циклів. Легко очищується, підходить для приміщень з високим трафіком людей.

-30% Силіконнові та силаксанові штукатурки для фасадів: баранець та короїд

Призначена для нанесення на системи утеплення з мінеральних поверхонь (пінополістирол та мінеральна вата). Тонується в обраний колір. Маючи високу еластичність, рекомендується для нанесення на фасади новобудов.

Чорні знижки на чорні банки вже чекають на Вас! А ми чекаємо на Ваш дзвінок: 067 563 18 88

Поділитися
Надiслати
Запинити