15 October 2020

Антисептики ELEMENT забезпечать довговічний захист та красу виробів з деревини

Раді поділитися з вами новиною! За допомогою матеріалів ELEMENT було пофарбовано автентичний Ресторан «Холодець» у місті Івано-Франківськ, інтер’єр якого створено в етнічному стилі.

Антисептики ELEMENT забезпечать довговічний захист та красу виробів з деревини

При будівництві цього атмосферного закладу було використано багато дерева – на стінах, стелі, терасі. Садова гойдалка, стильно декорований камін, масивні меблі – все це відокремлює ресторан «Холодець» від інших і робить його родзинкою міста.

Майстер доклав максимум зусиль, щоб якісно обробити всі дерев’яні поверхні, які потребують захисту від несприятливих умов, таких як атмосферні опади і сонячне випромінювання.  Для досягнення цього важкого, але посильного для нас завдання, було використано продукцію ТМ ELEMENT PRO аква-антисептик для деревини WOODSTAIN «горіх».

Даний антисептик призначений як для внутрішніх, так і для  зовнішніх робіт. Підкреслює природну текстуру деревини, світлостійкий, при нанесенні не утворює крапель і патьоків. Наноситься на суху поверхню пензлем, валиком, розпилювачем (до насичення деревини складом).

Має такі основні показники:

  • Захищає від цвілі, грибків і моху         
  • Водорозчинний         
  • Має атмосферостійкі та брудовідштовхуючі властивості         
  • Створює довговічне захисне покриття         
  • Зберігає декоративні властивості більше 5 років

 

Ми щиро дякуємо керівництву закладу за надану довіру. Але це і не дивно, адже ми професіонали свого діла і надаємо лише якісні послуги і товари.

Поділитися
Надiслати
Запинити