26 October 2021

Лакофарбова продукція ELEMENT четвертий рік поспіль визнана кращою

За результатами незалежного рейтингового дослідження в рамках проекту Українська народна премія цьогоріч бренд ELEMENT здобув перемогу у номінації ЛАКОФАРБОВА ПРОДУКЦІЯ 2021 року!

Лакофарбова продукція ELEMENT четвертий рік поспіль визнана кращою

Вчетверте smart-виробник лакофарбових матеріалів ELEMENT став кращим за думкою найсуворіших суддів – українських споживачів. Вибір, який щодня роблять майстри, архітектори, будівельники і звичайні українці вкотре свідчить про кращу динаміку розвитку впізнаваності та довіри до бренду.

Компанія ELEMENT працює на ринку вже більше 12 років, має власну лінійку лакофарбових матеріалів та фірмових студій фарб та фактур ELEMENT, що реалізуються по всій Україні.

  • фарби для інтер’єрних/екстер’єрних робіт
  • декоративні штукатурки та покриття
  • готові силіконові та силаксанові штукатурки для зовнішніх робіт
  • ґрунти, лаки та емалі для дерева і металу
  • антисептики для виробів з деревини

 

Матеріали, техніки та рішення для якісного ремонту і будівництва стали ТОПовим вибором для багатьох людей. Адже ми розуміємо, що  КОЛІР, ФОРМА, ЗАПАХ, СМАК - це суто індивідуальні речі. Тому фарби, фактури, кольори настільки важливі.

Розпочати власну справу, стати більш професійним та просто змінити свій простір - маєте можливість і Ви з кращими лакофарбовими матеріалами 2021 року.

Поділитися
Надiслати
Запинити