25 May 2024

ELEMENT святкує 15 років

ELEMENT святкує 15 років

Бренду ELEMENT виповнилось 15 років. Чи багато це? Тепер ми знаємо, що цього достатньо, аби пройти перевірку часом та довірою клієнтів. Досвід в 15 років навчив нас:   

  • обирати та практикувати smart-підхід;
  • шукати і знаходити свою унікальну формулу;
  • обирати СВІЙ КОЛІР;
  • пропонувати якісний і конкурентоспроможний продукт.

За 15 років роботи ELEMENT об'єднав навколо себе велику команду експертів. Досвід в матеріалах, розуміння технологічних процесів, безперервне навчання та розвиток кожного дотичного до створення продукту – ось чим насправді наповнена кожна банка. Наша мета – нести людям прості та зрозумілі рішення, це важливо для нас. 

15 років для українського продукту – це величезний шлях сміливості та клопіткої щоденної праці. Експертний досвід, втілений командою ELEMENT для мільйонів покупців по всій Україні.

«Не дивлячись на те, що ми маємо доволі широку лінійку продуктів ELEMENT (в тому числі унікальних), ми не зупиняємось і продовжуємо розширювати асортимент. Родина ELEMENT цьогоріч поповнюється новинками, які приємно здивують наших клієнтів. Кожна з них вирішує свою задачу, водночас відрізняється від аналогів. Я вітаю нашу команду, партнерів та друзів ELEMENT. Буду радий рівно через 15 років зустрітись на святкуванні нашого тридцятиріччя»

Армен Кургінян. Комерційний директор компанії ELEMENT.

Попри виклики сьогодення ми ПРАЦЮЄМО, ВІДБУДОВУЄМО та ФАРБУЄМО. Робимо те, на чому знаємось. Дякуємо за довіру.

ХАЙ ЖИВЕ УКРАЇНА!

Поділитися
Надiслати
Запинити

Інші новини