28 May 2021

БІБЛІОТЕКА ДЕКОРІВ. Нова рубрика на YouTube-каналі ELEMEN | Відео

На YouTube –каналі ELEMENT з’явилась нова рубрика БІБЛІОТЕКА ДЕКОРІВ. Відео, в яких разом з бренд-менеджером напрямку ELEMENT Décor Оленою Вовк розкриваються нові техніки та способи нанесення декорів.

БІБЛІОТЕКА ДЕКОРІВ. Нова рубрика на YouTube-каналі ELEMEN | Відео

Декоративні покриття ELEMENT - створені за італійською технологією, це цілий світ для творчості дизайнерам, архітекторам і майстрам.

Трафаретна техніка нанесення в поєднанні з фактурною штукатуркою AMONIT – нова робота в БІБЛІОТЕЦІ ДЕКОРІВ. Трафаретне нанесення обране невипадково. Це багатошаровий, технологічно складний процес, що дозволяє створити унікальний дизайн в приміщенні. Малюнок виходить рель’єфним і об'ємним, а декорувати таким чином можна як всю стіну, так і її частину.

Готова декоративна штукатурка AMONIT для внутрішніх робіт – дорогоцінний зразок онлайн-бібліотеки. Цей матеріал на основі вапна з домішкою кольорових мінеральних гранул і справжніх морських мушль - ідеально імітує натуральний теплий камінь, створює неповторний ефект скелястих порід.

Попереду – нові творчі проекти, які з гордістю можна поставити на полицю бібліотеки, а при бажанні – повторити на власних стінах.

Поділитися
Надiслати
Запинити