21 August 2020

Компанія Елемент взяла участь в створенні муралу

Компанія Element знову взяла участь в цікавому проекті – створенні захоплюючого муралу на ж/м «Каменський» м.Дніпро.

Компанія Елемент взяла участь в створенні муралу

Новий мурал символізує єдність української нації, синергію людини з природою, сімейні традиції і віру в благополучне майбутнє. Все це було втілено в збірному образі дівчинки - україночки, яка тримає вінок із польових квітів на святі Івана Купала.

Це колосальний труд і надзвичайно талановита робота! Буквально за місяць художники створили неймовірну красу для нашого міста! Це особливий проект, сповнений патріотизмом, любов’ю до України і її традицій!м!

Івана Купала ще з часів слов'ян залишається одним з найбільш народних і об'єднуючих свят на наших землях. Це свято розквіту природи, свято життя, свято молодості та сім'ї. Даний проект не залишив нас байдужими, тому що ідея мурала має глибокий сенс і збігається з нашими цінностями.

Для написання цієї величезної картини знадобилося 200 л фарби Element, яка дозволила «оживити» зображення, зберігаючи його природність і натуральний колір ще довгі і довгі роки.

Це не перша наша співпраця з командою Людмили Кирилюк. Спільно з художниками, ми створили вже не один мурал й надалі будемо підтримувати подібні проекти, щоб наше місто було ще більш яскравим і гарним.

 

Поділитися
Надiслати
Запинити