19 September 2018

ELEMENT DECOR на головному інженерному шоу країни - Interpipe TechFest 2018

ТМ ELEMENT DECOR взяла участь у фестивалі науки, техніки та сучасних технологій Interpipe TechFest 2018.

ELEMENT DECOR на головному інженерному шоу країни - Interpipe TechFest 2018

15-16 вересня у м. Дніпро ТМ ELEMENT DECOR брала участь у відомій великій техноподії Східні Європи – фестивалі науки, техніки та сучасних технологій Interpipe TechFest.

Компанія ЕЛЕМЕНТ УКРАЇНА презентувала свою інтерпретацію всесвіту Marvel.

Декоративними покриттями ELEMENT DECOR ми  відтворили глибину космічного простору, а наші планети Юпітер, Марс та Вінера було важко відрізнити від оригіналів. Форму, текстуру та переливи світла наших творінь змогла передати навіть фотокамера. 

Від  бажаючих поселфити себе у фотозоні «Всесвіт Marvel з декоративних штукатурок ELEMENT DECOR» не було відбою.

Наймолодші відвідувачі фестивалю забрали з собою на пам'ять свій персональний «щит капітана Америки», який власноруч задекорували штукатурками ELEMENT DECOR. Так-так, ви правильно прочитали! Ні аквареллю, ні гуашшю ... а саме декоративною штукатуркою. Адже з нашими декорами дійсно легко працювати!

 

Для дорослої аудиторії наш технолог провів окремий майстер-клас, на якому поділився цікавими техніками нанесення декоративних матеріалів і особливостями того чи іншого продукту. Тому кожен, хто замислювався про ремонт, зміг не тільки весело, але також продуктивно і пізнавально провести час на головному інженерному шоу країни Interpipe TechFest

Поділитися
Надiслати
Запинити