21 January 2022

Колір 2022. Як поєднати трендові кольори в інтер’єрі

Новий колір 2022 PANTONE® 17-3938 Very Per – барвінок досить сміливий.

Колір 2022. Як поєднати трендові кольори в інтер’єрі

Заохочує проявити творчий підхід та винахідливість при облаштуванні кімнати. Про найкраще поєднання трендових кольорів в інтер’єрі та фарби для стін розкаже ELEMENT – український smart-виробник фарб і фактур.

Модні кольори в інтер’єрі 2022 та їх мікс з трендовим фіолетовим

Такий насичений колір, як фіолетовий, вносять в дизайн обережно. Щоб розкрити його домінанту, краще виділити для майбутнього барвінкового окрему зону, стіну, диван тощо. В такому випадку він збереже своє благородство, не буде занадто владним чи вульгарним.

Класично з фіолетовим поєднують:

Білий

Елегантний і чистий за своєю природою, підкреслить баклажановий чи сливовий відтінок. Білий інтер’єр – універсальний, підійде для будь-якої кімнати. Поєднайте білі меблі в інтер’єрі з насиченим фіолетовим однієї із стін. Magnifique, виходить дуже по-французькі.

Сірий

Нейтральний і стриманий, ідеально пасує фіолетовому. Найбільш поширене і успішне поєднання. Кімната в сірих тонах, в якій стоїть тахта кольору барвінок – має вишуканий благородний вигляд. До того ж сірі стіни служать гарним фоном для фіолетових акцентів.

Коричневий

Стильний, поглинаючий. Досить виграшна пара для кольору аметист. Шоколадний відтінок підкреслить життя, що вирує у палітрі фіолету. Найчастіше поєднання коричневого кольору в інтер’єрі з PANTONE® 17-3938 Very Per можна зустріти у вітальнях і спальнях.

Жовтий і зелений

Яскравий, гучний жовтий. Робить виклик фіолетовому, розкриває його насиченість на грані контрасту. Колір «канарейки» і «барвінка» в одній кімнаті буде гармонійним, якщо дотримуватись балансу щодо обох. Дозуйте жовтий і баклажановий зважено.

Щодо зеленого кольору в інтерєрі. Замість кислотного, віддайте перевагу темним благородним відтінкам. Поєднання фісташкового з бежевим і фіолетовим – гарне рішення.

Пантон 2022 в різних кімнатах

Колір 2022 року в інтер’єрі може зіграти двояку роль: розширити простір, розкрити його переваги або навпаки зламати і зробити похмурим. Про такий різний фіолетовий, темно-пурпурний, баклажаново-сливовий і той самий фіалково-бузковий у різних кімнатах, далі у нашій статті.

Передпокої

Щоб задати настрій, розташуйте при вході фіолетову банкетку, велику вазу, вішак або підставку для парасольок. Буде яскраво.

Вітальня

Реалізуйте головний колір року у помпезному кріслі, дивані чи килимі. Це додасть солідності інтерєру та його господарям. А дерево і теплий сірий колір в інтерєрі доповнять картину. До речі, якщо мякі меблі мають «холодний» фіолетовий відтінок, то освітлення краще зробити «мяким». І навпаки.

Спальня

Для цієї кімнати оберіть ніжний аметистовий, поєднайте його із пастельною палітрою і будьте певні – більш ідеального кольору для спальні Вам не знайти. Бузковими в спальні можуть бути не лише стіни, а й текстиль, завіси для вікон, подушки з тендітними лавандовими квітами. Щоб відтворити стиль арт-деко, придбайте штори із важкої тканини кольору світлої смородини. Доповніть все це тканинами сяючої фактури та срібним декором. Непогано виходить!

Кухня

Має два класичних варіанта реалізації. Перший, повязаний із білими меблями, про які ми писали вище. Темний баклажановий особливо доречний. Така кухня стане перлиною інтерєру, чистою і вишуканою водночас. Другий варіант реалізації передбачає альянс жовтого і бузкового. Вони чудово підійдуть для кухні в стилі лофт або пін-ап.

Ванна кімната

Тут можна дещо пограти деталями. Розташувати рушники, свічки або мило ніжного лавандового кольору. Це зробить відчуття кожного нового дня більш приємним, а ранок – свіжим. Інколи досягти ефекту «ультрафіолет» можна за рахунок освітлення. Вечірній неон у білосніжній мармуровій ванній – класний хід.

Надихайтесь, експериментуйте, змінюйте власний простір. Добирайте фарби, фактури, деталі у фіолетовій палітрі. А ми завжди маємо для Вас той самий ELEMENT, що здатен реалізувати ці зміни. 

Поділитися
Надiслати
Запинити

Інші новини