14 December 2018

Інтер'єр року

7 грудня пройшов Ювілейний 10-й Всеукраїнський щорічний архітектурний конкурс "Інтер'єр року".

Інтер'єр року

Журі оцінювало роботи українських дизайнерів інтер'єру і архітекторів. На конкурсі також можна було побачити тренди в дизайні та інтер'єрі.

Интерьер года ELEMENT DECOR LAB

 У членів журі Всеукраїнського архітектурного конкурсу були присутні такі імена світового дизайну, як Карло Коломбо, Массімо папір, Карім Рашид, Патрік Шумахер. Оргкомітет конкурсу на чолі з Парубскій Ігор довірив MARCEL WANDERS - чарівникові в сфері дизайну із зовнішністю кінозірки, автору знаменитих на весь світ предметів, частина яких вже стала історією світового дизайну і зберігатися в музеях (в музеї Вікторії і Альберта в Лондоні, музеї декоративного мистецтва в Копенгагені, MoMA в Нью-Йорку, музеї сучасного мистецтва в Сан-Франциско і ін). До Вандерса також приєдналися головний дизайнер Zaha Hadid Architects Christos Passas і відомий японський архітектор Hiroki Matsuura, засновник MADMA urbanism + landscape і партнер MASA architects. Українську сторону журі склали володар гран-прі «Інтер'єр року 2017» дизайнер Valerii Kuznetsov, архітектор і співзасновник 2B GROUP Slava Balbek, керівник студії Baraban + Микола Гулик, головний архітектор компанії Архиматика Дмитро Васильєв і головний виконавчий директор Архиматика Олександр Попов.

 Наша лабораторія дизайну Element Décor Lab звичайно не могла упустити шанс участі в Всеукраїнському конкурсі. Так що ділимося з вами нашим невеликим фотозвітом.

INTERIORGODA 2018

Интерьер года

Интерьер года

Интерьер года

Интерьер года

Поділитися
Надiслати
Запинити