23 December 2019

Створення благодійного календаря "Колір як ти"

Соціально активні і творчі люди об'єдналися навколо ідеї з благодійною місією. Створення унікального арт-календаря «Колір як ти» організувала компанія «Елемент Україна». 12 активних і творчих особистостей взяли участь в незвичайному проекті, направленому

Створення благодійного календаря "Колір як ти"

Ідея календаря донести суспільству, що кожна людина індивідуальна і неповторна. Колір, що відображає сутність людини, її думки, настрій, характер асоціюється з місяцем в календарному році. Герої показали, що не варто боятися експериментів і здаватися дивним. Процес зйомок виявився дуже захоплюючим. Кожен учасник був залучений в процес вибору фарб, палітри кольорів, яка максимально передає внутрішній світ людини.

«Для мене проект здався дуже незвичним. Сама зйомка зарядила хорошим настроєм всіх. Цікаво бути частиною чогось геть унікального, тим більше з благодійною метою. Мій колір - золотий, ну а місяць - жовтень, відповідно», - каже учасник проекту Максим Голдін.

У проекті бере участь художниця-муралістка Людмила Кирилюк, яка виступає і в якості гримера для інших героїв. "Це дуже цікаво! Я звикла створювати мурали, розмірів з багатоповерхівку, а тепер це особа людини. Я дивлюся на нього і підбираю палітру. Герої - абсолютно різні, але все так залучаються до процесу, що вже готові самі наносити фарбу на обличчя хоч кожен день», - сміється Людмила.

Випуск календаря планується до середини грудня, всі кошти від його поширення підуть на допомогу дитячим будинкам і центрам.

«Ми хочемо, щоб можливість взяти участь була у кожного. Проект спрямований, в першу чергу, на допомогу тим, хто як ніхто потребує уваги та доброти. Разом з творчими учасниками проекту хочемо подарувати трохи щастя дітям», - говорять представники компанії-організатора.

Замовити календар можна за допомогою онлайн форми 

➦ Переглянути PDF версію календара можна тут.

Или позвонив по телефону: 067 563-18-88

 

Поділитися
Надiслати
Запинити