25 November 2019

Фарби Елемент знову кращі!

Компанія лакофарбових матеріалів «Елемент Україна» завоювала перемогу в проекті «Українська народна премія» в номінації «Лакофарбова продукція 2019».

Фарби Елемент знову кращі!

Проголосити себе кращою може будь-яка компанія, але стати воістину такою може лише та - яка дійсно отримала визнання споживачів. Проект незвичайний тим, що має найсуворіший склад журі - українських споживачів. Люди з усієї країни віддали свої голоси за продукцію, чия якість, на їхню думку, є найкращою.

Другий рік поспіль компанія «Елемент Україна» стає кращою серед інших виробників лакофарбових матеріалів. Ця висока планка означає лише одне - люди цінують якість продукції і довіряють виробникові. Такий рівень був досягнутий довгою роботою над створенням рецептур виробництва з якісною сировиною з провідних країн світу. «Ми залучали до справи талановитих працівників, чия креативність і професіоналізм давали приголомшливий результат. Кожна лінійка матеріалів - це досвід, помножений на нестандартні рішення. Намагаємося бути новаторами, бути ближче до своєї аудиторії, розуміти її потреби. В цьому році нам 10 років і нам є чим пишатися! », - говорить Владислав Зельдіс, засновник OOO" Елемент Україна ».

На сьогодні, компанія «Елемент Україна» має в арсеналі широкий спектр лакофарбової продукції: від антисептиків для дерева до сучасних декоративних покриттів під корті. Важливим орієнтиром виробництва продукції стають еко-тренди. Фундаментом технології виробництва є безпека для навколишнього середовища.

«Елемент Україна» є також і компанією соціально орієнтованої. За останній час були реалізовані різні проекти, спрямовані на благодійність, допомога в розвитку культурного середовища, організацію розваг і безкоштовного дозвілля для дітей і дорослих. За допомогою матеріалів «Елемент Україна» створюються мурали - величезні графіті, які прикрашають багатоповерхові житлові будинки міст України. Також компанія надає допомогу дитячим будинкам і садам.

Бути кращим в якості і заслужити народну любов, однозначно, мета багатьох компаній. «Елемент Україна» показує на особистому прикладі, як досягати таких цілей.

Поділитися
Надiслати
Запинити