17 October 2018

Нова декоративна фасадна штукатурка TRAVERTINO ELEMENT DECOR

У колекції декоративних покриттів ELEMENT DECOR з’явилася нова фасадна силоксанова штукатурка TRAVERTINO, яка ідеально імітує натуральний камінь травертин.

Нова декоративна фасадна штукатурка TRAVERTINO ELEMENT DECOR

Травертин – у природі блідо-жовтуватий камінь або вапняковий туф. З давніх часів широко використовувався в архітектурі та декоруванні приміщень. Так, наприклад, з цього каменю побудовані кільцеві стіни Колізею, відомий римський собор апостола Петра та багато історичних римських будівель. Тому штукатурку «під травертин» іноді ще називають римською. 

За допомогою декоративної штукатурки TRAVERTINO від ТМ ELEMENT DECOR ви легко зможете створити фасад будинку в римському стилі, відновити в інтер’єрі стіни середньовічних замків або затишні зали старовинних кам'яних котеджів.  

TRAVERTINO ELEMENT DECOR

Силоксанова штукатурка TRAVERTINO ідеально імітує натуральний камінь травертин з усіма його найтоншими візерунками та прожилками. А силоксанові добавки у складі штукатурки роблять її міцною, паропроникною та вологостійкою, і головне, цю штукатурку можна використовувати в якості фінішного шару в системах утеплення фасадів (у т. ч. утеплених мінеральною базальтовою ватою). До того ж така штукатурка приховує дефекти підготовки поверхні та зберігає фасад від появи тріщин.

Штукатурка легко наноситься та не вимагає остаточного фінішного шару. 

TRAVERTINO FINITURA ELEMENT DECOR

Але для придання покриттю більшої «схожості» з натуральним каменем та посилення водовідштовхувальних властивостей рекомендуємо використовувати новий віск TRAVERTINO FINITURA – захисний віск, спеціально розроблений для декоративних штукатурок з «ефектом натурального каменю». Віск може бути, як неколерованим, так і кольоровим. Також за допомогою воску можна регулювати ступінь блиску штукатурки – посилювати матовість або додавати металевого блиску. 

Поділитися
Надiслати
Запинити