02 May 2019

Компанія «Елемент Україна» учасник Interpipe Dnipro Half Marathon.

В цьому році компанія «Елемент Україна» виставляє корпоративну команду на Interpipe Dnipro Half Marathon - один з кращих в Україні бігових івентів і велике спортивне свято. У Дніпрі проходить щорічно з 2016 року.

Компанія «Елемент Україна» учасник Interpipe Dnipro Half Marathon.

У цьому році наша компанія вперше бере участь в марафоні. У минулому році зібрав 3,2 тисячі бігунів з усієї України. Наші бігуни вибрали різні дистанції - від мінімальної до максимальної.  Серед них є і зовсім новачки, є і серйозні спортсмени і навіть марафонці.

 Не дивлячись на різний біговій досвід, всі учасники налаштовані дуже серйозно.  

Компания «Элемент Украина» участник Interpipe Dnipro Half Marathon.

 Команда Element вже відвідала тренування яке проводив тренер проекту Gryshyna Oleksandra- майстер спорту України з плавання та триатлону.  З 2016 та 2017 років роках вона виграла Ironman 70.3, який вважається одним з найскладніших одноденних змагань в світі.  Кожен учасник повинен виконати класичну програму тріатлону - проплисти 1,9 км, проїхати не велосипеді 90 км і пробігти 21,1 км.  З 2018 року - офіційний тренер Interpipe Dnipro Half Marathon, веде відкриті тренування в Дніпрі.  В 2019 стала призером (3 місце) одного з найскладніших змагань з тріатлону в світі - Israman 2019.

 Взагалі, наша команда отримала потужний заряд енергії від тренера і натхнення на майбутній забіг, який відбудеться 26 травня в м Дніпро.

Поділитися
Надiслати
Запинити