22 September 2020

«ELEMENT» - краща лакофарбова продукція 2020 року!

Компанія «ELEMENT» здобула перемогу в наймасштабнішому щорічному конкурсі «Українська народна премія» в номінації «Краща лакофарбова продукція 2020 року» та була нагороджена почесним дипломом переможця рейтингу вже третій рік поспіль!

«ELEMENT» - краща лакофарбова продукція 2020 року!

Ми безмежно вдячні всім, хто високо оцінив нашу компанію, її продукцію і послуги. Кожен ваш голос дуже важливий і цінний для нас і саме завдяки вам ми підкорили й цю вершину. Саме ви, наші споживачі, мотивуєте нас до розвитку, до вдосконалення себе, до нових звершень!

Протягом трьох місяців наші споживачі віддавали свої голоси за улюблені бренди, якості яких вони довіряють! Дякуємо всім українцям за високу довіру і відданність бренду «Елемент»! Щодня та щосекунди ми намагаємося бути найкращими для вас і щасливі, що ви високо оцінили наші старання! Думка кожного українського споживача має велику цінність для нас - адже ми виробляємо продукцію для вас і хочемо, щоб ви були з нами завжди! 

Нагорода «Української народної премії» - це підтвердження:

✅  лідерської позиції на ринку;

✅  професійності керівництва та менеджменту компанії;

✅ ефективної організаційної структури;

✅ неперевершеної якості товарів та послуг.

За відсутності хоча б одного з цих складових неможливо отримати народне визнання українських споживачів. Ми кращі в своєму сегменті і пишаємося цим!

Поділитися
Надiслати
Запинити